+3145 5712345 info@webmart.nl
Selecteer een pagina

Webmart Internet Services

Hosting Tarieven

Je kunt bij ons gebruik maken van iedere gewenste vorm van hosting. Wij zijn geen wederverkoper van weer een ander hosting bedrijf maar hebben al onze servers in eigen beheer opgesteld staan in ons datacentrum te Maastricht waarvan het netwerk gekoppeld is aan de Amsterdam Internet Exchange.

De diensten die wij aanbieden zijn:

Domeinregistratie
Het registreren van vrijwel iedere gangbare domeinnaam extensie (Alle landen van Europa en Azië, uiteraard alle commerciële extensies en delen van Afrika). Voor Nederland zijn wij lid van de SIDN. Een domeinextensie als bijvoorbeeld een  .nl of .eu kost € 18,00 per jaar.

Website & applicatie hosting
Wij hosten websites en/of online applicaties en kunnen deze ook voor je installeren.

Onderhoud
Iedere website of online applicatie heeft onderhoud nodig. Wij zorgen er voor dat je online aanwezigheid veilig en up to date blijft!

Niet commerciële webhosting (stichtingen, particulieren e.d)

  • E-mail hosting  |  € 27,50 per jaar
    U heeft voldoende aan één internetpagina en een e-mail adres.

  • Mini webhosting | € 60,- per jaar
    Hosting van een kleine website, e-maildiensten en bezoekersstatistieken.

SSL Certificaat voor uw website

 

Het is belangrijk en bij wet verplicht om het verzenden van persoonsgegevens te beveiligen. Een SSL-certificaat biedt bezoekers maximale veiligheid bij het doen van online aankopen en het versturen van gegevens via contactformulieren. Bovendien zal Google uw website beter beoordelen. Een SSL certificaat heeft u al vanaf € 29,- per jaar.

 

Meer Informatie opvragen!

Anti Spam filter op domein

 

Heeft u ook genoeg van spam in uw e-mailberichten? Wij kunnen een spamfilter plaatsen in combinatie met SPF en DKIM records welke alle e-mail controleert in uw email account.  Hierdoor zal uw online veiligheid toenemen omdat spam en eventueel virussen u niet meer kunnen bereiken. U heeft een mailfilter al vanaf € 10,- per domein per maand.

 

Meer Informatie opvragen!